ΠΑΟΚ: Η Ουτρέχτη θέλει δανεικό τον Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Η Ουτρέχτη θέλει δανεικό τον Τσιγγάρα

bet365

Η Ουτρέχτη, μετά τους Βασίλη Μπράκα και Τάσο Δουβίκα, θέλει να αποκτήσει και τρίτο Έλληνα ποδοσφαιριστή, πιο συγκεκριμένα τον Χάρη Τσιγγάρα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Τσιγγάρας, που δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στα δύο επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ουτρέχτης.

Η ολλανδική ομάδα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 21χρονου μέσου, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, προσθέτοντας και τρίτο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, μετά τους Βασίλη Μπράκα και Τάσο Δουβίκα.

Ο Τσιγγάρας μόλις πριν ένα χρόνο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης να έχει γίνει γνωστό στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα