Το αβαντάζ του Κάρλος Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό!

Το αβαντάζ του Κάρλος Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό!

Το αβαντάζ του Κάρλος Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το blog του στο Gazzetta ποιο είναι το ατού του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και τι θα χρειαστεί να καταθέσει.

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει δύσκολο έργο, αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία, οι μισές μεταγραφές δεν είναι δικές του και παίρνει μία ομάδα που προέρχεται από τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ποιο είναι το αβαντάζ του Κάρλος Κορμπεράν; Η γνώση του Ολυμπιακού σε πολύ υψηλό βαθμό! Οι άνθρωποι του συλλόγου εντυπωσιάστηκαν μιλώντας μαζί του και οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησαν τα λένε όλα: «τα ξέρει όλα». Είναι προφανές ότι ο Ισπανός προπονητής κάθισε και είδε πάρα πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά και ότι μίλησε με κόσμο που εμπιστεύεται και ενημερώθηκε πλήρως για τον Ολυμπιακό, με συνέπεια πλέον να έχει άποψη για όλα!

Ασφαλώς, ο Κάρλος, όπως και κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του, θα μετρήσει πάνω απ΄ όλα αυτά που θα δει μέσα από τις προπονήσεις για κάθε παίκτη. Είναι όμως σημαντικό ότι ο 39χρονος τεχνικός δεν έρχεται στον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρει ακριβώς «τι και πού έρχεται». Έχει εικόνα της ομάδας, έχει εικόνα των ποδοσφαιριστών, έχει άποψη για σχεδόν τα πάντα.

Ο Κάρλος είναι δουλευταράς κι από εκεί και πέρα αυτό που θα μετρήσει είναι και η προσωπικότητα που θα καταθέσει ο ίδιος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και φυσικά μέσα στο γήπεδο. Σαφώς και η διοίκηση του κλαμπ θα πρέπει να τον στηρίξει, τόσο με μεταγραφές, όσο και με ανθρώπους στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη.

Nομίζω ότι θα γίνουν και τα δύο κι ότι ρόλο στο δεύτερο κομμάτι θα παίξει κι ο Αβραάμ.

Παρεμπιπτόντως, είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Μίτσελ, με το ατού της γνώσης του Ολυμπιακού, μέσα από την επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα επί δύο χρόνια. Δεν προχώρησε, όμως, καθότι εκτός των άλλων έγινε η παρατήρηση ότι ο Μαδριλένος τεχνικός φεύγοντας από τον Ολυμπιακό δεν είχε επιτυχία στην καριέρα του, είτε ήταν στη Γαλλία (Μαρσέιγ), είτε ήταν…μακριά (στο Μεξικό), είτε ήταν στην Ισπανία (Χετάφε).

Άσχετο: ο Ολυμπιακός δεν διώχνει κανένα βασικό του παίκτη. Αυτό που έχει πει ο Μαρινάκης, επειδή άκουγε όλο να λέγεται από διάφορους παίκτες ότι, «εμένα μου δίνουν τρελά λεφτά» κι «εμένα μου δίνουν τρελά λεφτά», είναι το εξής: «Όποιος θέλει, ας φέρει προσφορές και θα τις αξιολογήσουμε».

Κατά τα άλλα, ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκλείεται να είναι έτοιμος γι΄ αυτή την Πέμπτη. Για την άλλη, μπορεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.