Ο Ατρόμητος έφερε στην Αθήνα τον γκολτζή Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον (vids)

Ο Ατρόμητος έφερε στην Αθήνα τον γκολτζή Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον (vids)

Μάκης Σταθάτος
Ο Ατρόμητος έφερε στην Αθήνα τον γκολτζή Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον (vids)

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου βρίσκεται ο Ισλανδός επιθετικός, Βίνταρ Κιάρτανσον, ο οποίος έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με τους Περιστεριώτες.

Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον. Ο Ισλανδός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως το 2024 και απομένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών και των εργομετρικών για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Πρόκειται για μια «μηχανή γκολ» καθώς ο 32χρονος στράικερ έχει πετύχει 213 γκολ σε 452 συμμετοχές. Μάλιστα, έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην καριέρα του με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Με τη Σέλφος 13 γκολ σε 22 ματς, με τη Βαλερέγκα 25 γκολ σε 29 ματς και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ 19 γκολ σε 32 ματς. Για τους Ισραηλινούς υπήρξε ένας από τους καλύτερους ξένους επιθετικούς στην ιστορία της με 46 γκολ σε 85 παιχνίδια (2016-18).

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σουηδίας με τη Μάλμε (15 γκολ σε 19 ματς) και το κύπελλο Κίνας με την Τζιανγκζού (13 γκολ σε 35 αγώνες), η οποία είχε δαπανήσει 3,5 εκ. ευρώ να τον αγοράσει από τη Βαλερέγκα, με την οποία εκείνη τη σεζόν (2012-13) είχε πανηγυρίσει 31 γκολ σε 33 ματς. Οι Νορβηγοί τον είχαν πάρει από την Φίλκιρ (23 γκολ σε 30 ματς).

Έχει αγωνιστεί στη Ρωσία με τις Ρούμπιν Καζάν και Ροστόφ και στην Τουρκία με τη Μαλάτιασπορ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βαλερέγκα που πέτυχε 18 γκολ σε 42 ματς σε 1,5 χρόνο πριν μείνει ελεύθερος. Με την Εθνική του ομάδα έχει 4 τέρματα σε 32 συμμετοχές, ενώ μετρά και 8 γκολ σε 25 παιχνίδια Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα