Στάικος: «Να δημιουργήσουμε στον ΠΑΣ ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ομοιογένεια»

Newsroom
 Στάικος: «Να δημιουργήσουμε στον ΠΑΣ ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ομοιογένεια»

bet365

Ο Θανάσης Στάικος, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως επειδή το ρόστερ της ομάδας άλλαξε αρκετά πρωταρχικός στόχος είναι να «δέσουν» οι νέοι παίκτες.

O ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε σήμερα (30/7) τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι και ο Θανάσης Στάικος στάθηκε στο ότι στην ομάδα θέλουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο. «Ικανοποιημένοι δεν είμαστε σχεδόν ποτέ. Ηταν ένα φιλικό από το οποίο ήδη βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και όταν το αναλύσουμε θα έχουμε και περισσότερα. Μπορώ να πω ότι υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που είτε ο Παναιτωλικός είτε εμείς είχαμε την κυριαρχία. Οι ευκαιρίες ήταν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν το λέω επειδή είθισται, αλλά επειδή θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα και το ζητούμενο είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο», είπε αρχικά στην Cosmote TV ο κόουτς του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Και μετά ρωτήθηκε αν είναι στόχος να δώσει στο club εξέλιξη, σε σχέση με ότι πέτυχε πέρσι. «Θα το θέλαμε πολύ. Η εξέλιξη πολλές φορές έχει να κάνει και με τη βαθμολογική θέση και το ξέρω. Αλλαξε όμως το 80% του ρόστερ μας και μετά από και τόσο καλή σεζόν πέρυσι είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε. Το πρώτο μας μέλημα, λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ομοιογένεια και βήμα – βήμα θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα