ΑΕΚ: Ο Βίντα στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

ΑΕΚ: Ο Βίντα στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

ΑΕΚ: Ο Βίντα στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

bet365

Ο 33χρονος διεθνής Κροάτης στόπερ επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. για τις ανάγκες (και) της παρουσίασής του από την Ένωση αλλά και να δει το νέο σπίτι του Δικέφαλου.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την ανακοίνωση απόκτησης του Ντομαγκόι Βίντα από την ΑΕΚ. Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, έκανε τα εργομετρικά του και σύμφωνα με τις μαρτυρίες επισκέφτηκε τα πατρογονικά εδάφη της Ένωσης και το νέο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ο Βίντα βρέθηκε στην OPAP Arena προκειμένου να ξεναγηθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και όχι μόνο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι φυσικά ήταν μέρος και της δουλειάς που αφορούσε την παρουσίασή του στον κόσμο της Ένωσης μέσω των ΜΜΕ αφού θα υπάρχει βίντεο με τον διεθνή άσο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται αύριο (31/7) να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους "κιτρινόμαυρους" που πραγματοποίησαν μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά για την άμυνα όπου υπήρχε σημαντικό πρόβλημα και συνιστούσε βασική προτεραιότητα η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας. Τεράστια προσθήκη για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα εκ των σημαντικότερων για φέτος το καλοκαίρι στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα