Μανωλάς: Φήμες από Σαουδική Αραβία για Αλ Νασρ

Μανωλάς: Φήμες από Σαουδική Αραβία για Αλ Νασρ

Μανωλάς: Φήμες από Σαουδική Αραβία για Αλ Νασρ

bet365

Στη Σαουδική Αραβία... οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Αλ Νασρ να έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά! Σύμφωνα με άλλες αναφορές ο παίκτης έχει αρνηθεί την προοπτική να αγωνιστεί στην Μέση Ανατολή.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μακάμπι Χάιφα, γεγονός που αναμένεται να φέρει σειρά αλλαγών τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ. Οι εξελίξεις στο Λιμάνι τρέχουν σε θέματα μεταγραφών και φυσικά... αναχωρήσεων.

Ο Κώστας Μανωλάς, που πριν λίγους μήνες είπε το μεγάλο «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και άφησε τη Serie A και τη Νάπολι για να επιστρέψει στο Λιμάνι, φέρεται να έχει τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Προπονητής στον εν λόγω σύλλογο είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό στη Ρόμα. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ονόματα γνωστά στην Ευρώπη όπως είναι αυτά των Οσπίνα, Αμπουμπακάρ, Ταλίσκα. Θυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ είναι η ομάδα που πριν μερικούς μήνες απασχόλησε πάλι την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθότι είχε ενδιαφερθεί για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο εν λόγω σύλλογος έχει «χτυπήσει την πόρτα» επίσης του Κώστα Φορτούνη στο παρελθόν, αλλά και των Μάνταλου - Μαουρίσιο. Καμία απ' αυτές τις περιπτώσεις όμως δεν προχώρησε.

Πάντως, τελευταίες αναφορές στην Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση του Κώστα Μανωλά στην προοπτική να αγωνιστεί στη Μέση Ανατολή.

Στο twitter, πάντως, υπάρχει ενθουσιασμός στο ενδεχόμενο να δουν τον διεθνή στόπερ ντυμένο στα κίτρινα. Μάλιστα το Goal της χώρας μετράει και αντίστροφα για να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα