Φεδερίκο Μίλο: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό

Φεδερίκο Μίλο: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό

Φεδερίκο Μίλο: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό

bet365

Ο Φεδερίκο Μίλο, ήρθε στην Ελλάδα την Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπέγραψε πριν από λίγο διετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό.

Παίκτης του Ιωνικού για τα επόμενα δύο χρόνια θα πρέπει να λογίζεται ο Φεδερίκο Μίλο, καθώς ο παίκτης πριν από λίγο υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα της Νίκαιας. Ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα, όπως αναμενόταν την Τρίτη και σήμερα πέρασε από τα εργομετρικά και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε το deal. Απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση της ομάδας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μίλο θα περάσει τα σύνορα της Αργεντινής. Ο παίκτης μετράει με την Αρσεναλ Φούτμπολ Κλαμπ 68 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ, 34 ματς με την Αλντοσίβι, 22 με την Ατλέτικο Ουνιόν και 16 με την Σαν Μαρτίν.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι δύο χαφ κι ένας πολύ γρήγορος για μπροστά που θα παίζει είτε στα άκρα είτε στο ρόλο του δεύτερου φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα