«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλβαρο Γκονζάλες»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλβαρο Γκονζάλες»

Newsroom
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλβαρο Γκονζάλες»

bet365

Οι Γάλλοι μετέδωσαν πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Μαρσέιγ.

Στη μεταγραφική «πραγματικότητα» της ΑΕΚ έβαλαν ορισμένα γαλλικά ΜΜΕ τον Αλβάρο Γκονζάλες, τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ που δεν υπολογίζεται στο Βελεντρόμ. Σύμφωνα με αυτά ο παίκτης «ακούει τις προσφορές που έχει. Ομάδες από Σαουδική Αραβία, Ισπανία και Μεξικό τον πολιορκούν, ενώ τώρα προστέθηκε και η ΑΕΚ. Ο Ισπανός απέρριψε τη Σαουδική Αραβία. Ακούστηκε στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την άμυνα της. Παράλληλα, ο ελληνικός σύλλογος φαίνεται να έχει στο στόχαστρο και τον Ντομαγκόι Βίντα της Μπεσίκτας. Ο Γκονζάλες έχει την ευχέρεια να διαλέξει τον επόμενο του σύλλογο. Προπονείται ατομικό και θέλει να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος».

Ο 32χρονος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Ράσινγκ Σανταντέρ, Ζαραγόσα, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ και το 2019... έπιασε λιμάνι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας έχει προταθεί στην ΑΕΚ (μάλιστα από διάφορους και όχι μόνο έναν συγκεκριμένο μάνατζερ), χωρίς όμως έως τώρα η Ενωση να έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για εκείνον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα