ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη ενόψει Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη ενόψει Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη ενόψει Λέφσκι

bet365

Ο Λευτέρης Λύρατζης χτύπησε στον αστράγαλο, στο ίδιο πόδι που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς με τη Λέφσκι.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Λέφσκι Σόφιας την Πέμπτη (21/7) για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

O Λευτέρης Λύρατζης κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στο δεξί του αστράγαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας. Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ θα περιμένει και την αυριανή ημέρα για να δει σε ποια κατάσταση είναι το πόδι του, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Την Τρίτη (19.07) η τακτική μονοπώλησε και πάλι το προπονητικό ενδιαφέρον. Κυκλοφορία, ανάπτυξη, αυτοματισμοί ήρθαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα