UEFA: Θυμήθηκε τις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα

UEFA: Θυμήθηκε τις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα

Newsroom
UEFA: Θυμήθηκε τις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα

bet365

Η UEFA πόσταρε μία σειρά φωτογραφιών από τα παιχνίδια που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός με την Ρόμα τη σεζόν 2009-10 στο Europa League την ημέρα που οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην ευρωπαϊκή κληρωτίδα.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της για το Europa Conference League και με αφορμή τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην σημερινή κλήρωση (15:00, Cosmote Sports), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από τις μεγάλες νίκες των «πρασίνων» απέναντι στην Ρόμα τη σεζόν 2009-2010 για τους «32» του Europa League.

Θυμίζουμε πως τότε το «τριφύλλι» είχε επικράτησε με 3-2 και στα δύο παιχνίδια των Ιταλών και μάλιστα με ανατροπή, με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Σωτήρη Νίνη να κάνουν εκπληκτικές εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα