ΕΠΟ: Η ώρα της επικύρωσης της πρόσληψης του Μπένετ ως αρχιδιαιτητή

Δημήτρης Τομαράς
Η ΕΠΟ έχει βάλει για την προσεχή Παρασκευή διοικητικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το ζήτημα του Άγγλου που έχει προτείνει ο Μπαλτάκος για αρχιδιαιτητή.

Στις 12 Ιουλίου ο Τάκης Μπαλτάκος, πρόεδρος της ΕΠΟ, με τοποθέτησή του είχε επισημάνει πως προτείνει για νέο αρχιδιαιτητή τον Άγγλο Στιβ Μπένετ για τις επόμενες δύο σεζόν. Η Λίγκα από τη μεριά της κατά πλειοψηφία επέλεξε να στηρίξει τον Κλάτενμπεργκ, που είχε συνεργάτη τον Μπένετ στην ΕΠΟ.

Μία εξέλιξη η οποία φέρεται να έχει ενοχλήσει έντονα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόσο σε σχέση με τον Μπένετ όσο και αναφορικά με τον Μπαλτάκο ως ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ προφανώς γιατί περίμενε άλλη εξέλιξη και να συνεχίσει ο ίδιος ως αρχιδιαιτητής. Στα νεότερα τώρα την προσεχή Παρασκευή υπάρχει Δ.Σ. στην ΕΠΟ όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί και το θέμα Μπένετ και πολύ πιθανόν και η επικύρωση της πρόσληψής του. Την ίδια ημέρα βέβαια υπάρχει και συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στην οποία εκπροσωπείται η Λίγκα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με άλλα στελέχη ομάδων.

Προφανώς και την απόφαση για τον αρχιδιαιτητή θα τη λάβει η ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να τεθεί προς ψηφοφορία το ζήτημα του Στιβ Μπένετ. Έχει όμως και πολύ μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον το τι θα προκύψει από την πλευρά της Super League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image