Παπαϊωάννου: «Σκεφτόμαστε να αιτηθούμε μία εβδομάδα παράταση»

Newsroom
Παπαϊωάννου: «Σκεφτόμαστε να αιτηθούμε μία εβδομάδα παράταση»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας ανέφερε πως ενδέχεται η ομάδα του να μη ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 20 Αυγούστου αλλά να «μπει» από τη δεύτερη αγωνιστική.

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Λαμία μία εβδομάδα μετά τις επίσημες υποχρεώσεις τους εξετάζουν στο club, με γνώμονα το ότι η σεζόν για εκείνους ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου και μόλις χθες (14/7) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα.

Αυτό ανέφερε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατά τη διάρκεια της «πρώτης» και αν τελικά υλοποιηθεί η σχετική σκέψη (πρέπει να κατατεθεί αίτημα στη διοργανώτρια αρχή κτλ), τότε το πρωτάθλημα για την ομάδα θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου, από τη 2η αγωνιστική. «Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά», σχολίασε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Και μετά αναφέρθηκε στο θέμα της παράτασης της προετοιμασίας. «Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα