ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Άμραμπατ, παίρνει μικρή παράταση το θέμα του

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Άμραμπατ, παίρνει μικρή παράταση το θέμα του

Newsroom
ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Άμραμπατ, παίρνει μικρή παράταση το θέμα του

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ σε συνεννόηση με την ΑΕΚ έχει πάρει ένα λογικό χρονικό περιθώριο παραπάνω προκειμένου να βρει λύση στο ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Νόρντιν Άμραμπατ σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ. Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ολλανδία με την οικογένειά του προσπαθώντας να βρει λύση στο ζήτημα που αντιμετωπίζει και δεν έχει ενταχθεί ακόμα στις προπονήσεις της Ένωσης στο Άλκμααρ.

Ο Άμραμπατ σε συνεννόηση με την ΑΕΚ έχει πάρει λίγο περισσότερο χρόνο προκειμένου να δει οριστικά το θα γίνει, με το θέμα του να παίρνει παράταση. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν ενσωματώνεται ακόμα στην αποστολή καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να είναι σίγουροι ότι πρώτα θα έχει βρει οριστικά λύση στο ζήτημα.

Συνεπώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια διαφοροποίηση επί του θέματος και η ΑΕΚ παραμένει σε αναμονή εξελίξεων, με την Ουτρέχτη να διατηρεί το ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο μέχρι στιγμής επιθυμεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, κάτι που η Ένωση φυσικά δεν μπαίνει σε διαδικασία να συζητήσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα