Παπαϊωάννου: «Εξετάζω το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση»

Newsroom
 Παπαϊωάννου: «Εξετάζω το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας προανήγγειλε ουσιαστικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, όπου ενδέχεται να διεκδικήσει τον Δήμο Λαμιέων.

Την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023, προανήγγειλε ουσιαστικά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μέσω των όσων είπε στον «Lamiafm1». Οπου ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας σχολίασε πως «νομίζω κάθε ελεύθερος πολίτης έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόσμου και ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζει για κάτι ή δεν αξίζει. Ετσι και εγώ σαν ελεύθερος πολίτης θα βάλω τον εαυτό μου στην κρίση του κόσμου. Πάντα με σεβασμό στον λαό, γιατί σε αυτόν είναι ο τελικός λόγος Τα τελευταία χρόνια η Λαμία δεν κάνει βήματα μπροστά, δεν θέλω να κρίνω συγκεκριμένες καταστάσεις, δυστυχώς όμως κατά την ταπεινή μου άποψη, η Λαμία θα έπρεπε να είναι πιο μπροστά και πιο εκσυγχρονισμένη σαν πόλη. Γεωγραφικά έχουμε πολλά πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχουμε εκμεταλλευτεί. Εξετάζω το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί το αξίωμα που θέλει να διεκδικήσει, τη στιγμή που τα σχετικά σενάρια φέρνουν τον ισχυρό άνδρα του club «ζεστό» ώστε να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Λαμιέων. Πάντως ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή χειροπιαστό, ενώ πριν από χρόνια είχε διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα