ΠΑΣ Γιάννινα: Τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ήπειρο.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχτηκε και μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και του κ. Χριστοβασίλη, την οποία επέδωσε ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την ΠΑΕ στο παρελθόν και ο οποίος είναι κοντά στο Πατριαρχείο, ο δικηγόρος κ. Γιώργος Βήτας.

Ο κ. Βήτας υπενθύμισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι μαζί με τον κ. Χριστοβασίλη τον είχαν επισκεφθεί τον Μάιο του 2009 στο Φανάρι και τότε του είχαν κάνει ένα ασυνήθιστο δώρο, μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, ενώ τον είχαν ανακηρύξει και επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα ο κ. Βήτας αστειευόμενος του είπε ότι από εκείνη την ημέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει να βγει Ευρώπη, υπονοώντας ότι οι ευχές του Πατριάρχη έπαιξαν κι αυτές τον ρόλο τους στο ποδοσφαιρικό θαύμα της ομάδας.

Ο Πατριάρχης εκτίμησε ιδιαίτερα τη συμβολική αυτή κίνηση και τη θεώρησε ευχάριστη έκπληξη! Μάλιστα ζήτησε να έχει και μια 2η φανέλα της ομάδας, η οποία θα του αποσταλεί άμεσα στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Ο κ. Βήτας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb για το θέμα αυτό με τη σχετική φωτογραφία: «Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλωσόρισε στα Γιάννινα, τον επίτιμο πρόεδρο του και Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ Βαρθολομαίο! Με επιθυμία του ιδιοκτήτη Γιώργου Χριστοβασιλη».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα