Παναθηναϊκός: Τους έβγαλε το λάδι ο Δανιηλίδης (vid)

Παναθηναϊκός: Τους έβγαλε το λάδι ο Δανιηλίδης (vid)

Παναθηναϊκός: Τους έβγαλε το λάδι ο Δανιηλίδης (vid)

bet365

Τέσσερα χιλιόμετρα μέσα σε λιγότερο από τριάντα λεπτά είχε το... πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Δημήτρη Δανιηλίδη.

Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έριξαν το βάρος στη φυσική κατάσταση κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης την Παρασκευή. Κάθε ποδοσφαιριστής φορούσε ένα ειδικό ρολόι, το οποίο μετρούσε τους παλμούς. Οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ και έκαναν τέσσερα 1000άρια. Συνολικά δηλαδή 4 χιλιόμετρα σε περίπου 30 λεπτά.

Τα γκρουπ είναι χωρισμένα ανάλογα με τους παλμούς του καθενός. Το ζητούμενο είναι να κάνουν αυτή την απόσταση και σε συγκεκριμένη ώρα οι παίκτες και οι παλμοί να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στους ''δικούς τους'' φυσιολογικούς παλμούς.

Το γκρουπ που ξεχωρίζει βάσει των αποτελεσμάτων αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Σάντσες, Κρυπαράκο, Αλεξανδρόπουλο ενώ το αμέσως επόμενο είχε Αϊτόρ, Παλάσιος, Καμπετσή και Σιδερά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη περσινή αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις καλύτερα γυμνασμένες ομάδες, γεγονός που αποδείχθηκε σε όλη την διάρκεια της σεζόν και κυρίως στο φινάλε αυτής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα