«Η Λαμία θέλει Σάντις, η Κομουνικατσιόνες ζητάει χρήματα»

Newsroom
«Η Λαμία θέλει Σάντις, η Κομουνικατσιόνες ζητάει χρήματα»

bet365

Στην πατρίδα του 23χρονου διεθνή μέσου από τη Γουατεμάλα μεταδίδουν πως ο συμπατριώτης τους μπορεί να γίνει κάτοικος «Αθανάσιος Διάκος».

Το όνομα του Οσκαρ Σάντις «συνδέεται» εδώ και καιρό με την Ελλάδα, καθώς το τελευταίο διάστημα αναφέρεται συνεχώς στην πατρίδα του δημιουργικού μέσου από τη Γουατεμάλα πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με διάφορες ομάδες της Super League.

Εσχάτως στην «εξίσωση» μπήκε και η Λαμία, καθώς στη χώρα του 23χρονου διεθνή (16 φορές/4 γκολ) χαφ λένε ότι από το «Αθανάσιος Διάκος» έχουν κινηθεί για την απόκτησή του αλλά το θέμα «κολλάει» επειδή η Κομουνικατσιόνες που ανήκει ζητά 50.000 δολάρια ΗΠΑ (περίπου 49.000 ευρώ) τα οποία και αντιστοιχούν στη ρήτρα για την αποδέσμευσή του, αφού ο Σάντις δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι την 1 Ιανουαρίου του 2023.

Μάλιστα σχολιάζουν πως η πλευρά του club θα τον αφήσει να φύγει τώρα μόνο ως δανεικό και αν νωρίτερα ανανεώσει μέχρι το 2024 τη συνεργασία του μαζί του, ώστε να αποκομίσουν οφέλη από ενδεχομένη καλή εδώ του παρουσία, ενώ εκείνος «πιέζει» ώστε να πάρει τώρα την ελευθέρα τους και να έρθει στη Λαμία. Ετσι αφήνεται να εννοηθεί πως η τελευταία θα τον αποκτήσει μόνο εάν αποδεσμευτεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα