Αστέρας Τρίπολης: Διήμερο εργομετρικών για τους Αρκάδες

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Διήμερο εργομετρικών για τους Αρκάδες

bet365

Από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν την Τρίτη (5/7) οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις των Αρκάδων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή (1/7) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τη Δευτέρα (4/7) οι «κιτρινομπλέ» έκαναν δυο προπονήσεις και την Τρίτη (5/7) πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας, οι οποίες θα συνεχιστούν την Τετάρτη (6/7), ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα γίνουν διπλές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά. Οι Αρκάδες ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες από το γκρουπ που πέρασε εξετάσεις το πρωί της Τρίτης στο οποίο ήταν οι αρχηγοί Ματίας Ιγκλέσιας - Χουάν Μουνάφο και οι κεντρικοί αμυντικοί Πέπε Καστάνιο - Πίτσου Ατιένια. Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει στις 14 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κολωνία, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα