Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε την προετοιμασία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (vid)

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε την προετοιμασία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (vid)

bet365

Με παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης, υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά.

Την πρώτη τους προπόνηση για την προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης σεζόν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Παρασκευής (1/7), στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των Αρκάδων, Ηρακλή Μεταξά. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι τέσσερις νεοαποκτηθόντες «κιτρινομπλέ», Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουλιάν Μπαρτόλο, Μίκαελ Γκαρβτάφσκι και Κάλεμπ Στάνκο. Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει στις 14 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κολωνία, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Την Παρασκευή (01/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον νέο προπονητή, κ. Ηρακλή Μεταξά και τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητή, κ. Βαγγέλη Τζιάρα και τον νέο γυμναστή, κ. Αντώνη Τσικάκη.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ το παρόν έδωσαν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Facundo Bertoglio, Julian Bartolo, Michael Gardawski και Caleb Stanko.

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από διαγνωστικά τεστ Covid-19 και έκαναν αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", παρουσία φιλάθλων.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, το πρωί του Σαββάτου (02/07) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη (05/07) και την Τετάρτη (06/07) θα κάνουν εργομετρικά τεστ».

To photostory της πρώτης προπόνησης του Αστέρα:

bartolo-bertoglio

castanio-sito

gardawski

stanko

munafo

metaxas

bertoglio-iglesias

asteras

asteras

@Photo credits: asterastripolis.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα