ΑΕΚ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν με παρουσίαση Αλμέιδα

ΑΕΚ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν με παρουσίαση Αλμέιδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν με παρουσίαση Αλμέιδα

bet365

Στις 09:30 το πρωί της Κυριακής η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, ενώ δύο ώρες αργότερα ο Ματίας Αλμέιδα θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ.

Τα... κεφάλια μέσα από σήμερα (3/7) στην ΑΕΚ καθώς στις 09:30 το πρωί τα Σπάτα θα γεμίσουν στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, με τους παίκτες να περνούν τις προηγούμενες δύο ημέρες από ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του ξεκινώντας το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ που μπαίνει στην εποχή της OPAP Arena και στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια. Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και πάνω από ένα μήνα διευθετώντας όλες τις λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας και έχοντας σημαντικό λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μέχρι τις 11 Ιουλίου η ΑΕΚ θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της στα Σπάτα και στις 12 Ιουλίου η κιτρινόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει για το Άλκμααρ της Ολλανδίας, όπου μέχρι τις 29 Ιουλίου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τρεις φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Γκενκ (16/7), Φόλενταμ (22/7) και Ουτρέχτη (27/7).

Από την πρώτη προπόνηση το πρωί της Κυριακής (3/7) θα απουσιάζουν οι διεθνείς που είχαν εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας επιπλέον και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους θα επιστρέψει και αυτός στις 6 Ιουλίου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Γενς Γιόνσον, με τον τελευταίο να αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, ώστε από Τρίτη να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν, ο Ματίας Αλμέιδα από την αίθουσα Τύπου του «Σεραφείδειου» στις 11:30 θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός θα αναλύσει το πλάνο του, τη φιλοσοφία του και τις σκέψεις του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα ως τεχνικός της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα