Ολυμπιακός: Κινείται για Λόου και Εμποκού (vid)

Ολυμπιακός: Κινείται για Λόου και Εμποκού (vid)

Ολυμπιακός: Κινείται για Λόου και Εμποκού (vid)

bet365

Ο Μαξ Λόου είναι ο παίκτης που θέλουν να φέρουν στο Λιμάνι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Εμποκού της Ρεμς είναι επίσης στο στόχαστρο.

Ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ του. Μία απ' αυτές είναι το αριστερό μπακ (ο 2ος παίκτης που θέλει) ενώ κινήσεις γίνονται για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Ο 20χρονος Ναθαναέλ Εμποκού της Ρεμς αρέσει πολύ και αποτελεί βασικό στόχο, αλλά είναι ιδιαίτερα... αλμυρός και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Κοστολογείται στα 5.000.000 ευρώ από τον σύλλογό του. Κατά άλλες πηγές μπορεί να τον κοστολογεί και πιο πάνω.

O Εμποκού είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Γαλλίας και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας το 2021, ενώ πέρυσι με τη Ρεμς κατέγραψε 32 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Όσον αφορά στον αριστερό μπακ, είναι γεγονός ο Μαξ Λόου που ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπαιξε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί βασική επιλογή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Σχετικά με τις δύο περιπτώσεις πάντως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει και τις κρούσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα