Ολυμπιακός: Οι τέσσερις θέσεις με τον πιο έντονο ανταγωνισμό

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις θέσεις με τον πιο έντονο ανταγωνισμό

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις θέσεις με τον πιο έντονο ανταγωνισμό

bet365

Στον φετινό Ολυμπιακό η αγωνιστική... κόντρα για ορισμένες θέσεις της 11άδας καλά κρατεί πριν καν αρχίσει η χρονιά σε Ευρώπη και μετά σε Ελλάδα.

Στην 11άδα του Ολυμπιακού υπάρχουν θέσεις με ξεκάθαρα φαβορί, όπως στο τέρμα με τον Βατσλίκ, στα δύο άκρα της άμυνας με Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ (αν και για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει ένα ανοιχτό ζήτημα εάν δεν μείνει ο Κούτρης και θα αποκτηθεί παίκτης) και στο εξάρι με τον Εμβιλά (όπου ο Κανέ είναι back up). Ή στη μία θέση του εξτρέμ με τον Μασούρα και στον φορ με τον Ελ Αραμπί.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές θέσεις με δυνατή... κόντρα. Ξεκινώντας από το κέντρο της άμυνας εάν θεωρήσουμε πως ο Μανωλάς είναι ο ένας η άλλη θέση παίζεται κυρίως μεταξύ Παπέ Σισέ και Σωκράτη Παπασταθόπουλου, πάντα βέβαια με την προσέγγιση ότι δεν θα πουληθεί ο Σισέ, αλλιώς μετά θα αποκτηθεί άλλος στόπερ και υπάρχουν και οι Μπα, Αβραάμ και Μπαγκαλιάνης.

Στη συνέχεια, και από τη στιγμή που αναφερόμαστε στο 4-2-3-1, για τη θέση του «οκταριού» υπάρχουν οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Μπουχαλάκης. Ανοιχτή είναι και θέση στο Νο10. Εκεί υπάρχουν οι Ζίνκερναγκελ, Καρβάλιο και σε δεύτερο ρόλο ο Βαλμπουενά ενώ πίσω από τον φορ μπορεί να λειτουργήσει αλλά σε άλλο σύστημα και προφανώς όχι ως δεκάρι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Δεκάρι αλλά και στα άκρα παίζει και ο Αγκιμπού Καμαρά, τον οποίο, ωστόσο, ο Μαρτίνς φαίνεται να προορίζει κυρίως για «οκτάρι».

ΖΙΝΚ

Από εκεί και πέρα ανάλογα με τη θέση στην οποία θα αξιοποιηθεί ο Ζίνκερναγκελ θα κριθεί και το θα γίνει με την άλλη θέση του winger. Στα βασικά πλάνα υπάρχει ο Γκάρι Ροντρίγκες ενώ στα άκρα εν δυνάμει διαθέσιμοι είναι και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά - Καρβάλιο. Για τα... φτερά σε συμπληρωματικό ρόλο βέβαια υπάρχει και ο Βαλμπουενά.

Με άλλα λόγια σχετικά με το αρχικό σχήμα οι θέσεις που δείχνουν πιο ξεκάθαρες είναι του γκολκίπερ, του ενός στόπερ, των δύο άκρων της άμυνας, του εξαριού, του ενός εξτρέμ και του φορ. Στο σύνολο δηλαδή επτά παίκτες. Για τους εξτρέμ βέβαια, επειδή θα αποκτηθεί επιπλέον παίκτης, καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα. Ωστόσο τα υπάρχοντα δεδομένα μας δίνουν την εξής εικόνα αυτή τη στιγμή και ενόψει των αγώνων με την Μακάμπι Χάιφα στον β' προκριματικό γύρο του Champions League...

Οι θέσεις που... παίζονται στον Ολυμπιακό

  • Ο ένας εκ των δύο στόπερ: Υποψήφιοι Σισέ και Παπασταθόπουλος (βασικός ο Μανωλάς).
  • Οκτάρι: Υποψήφιοι οι Κούντε, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μπουχαλάκης για δύο θέσεις.
  • Δεκάρι: Υποψήφιοι οι Ζίνκερναγκελ και Καρβάλιο.
  • Εξτρέμ: Υποψήφιοι οι Ζίνκερναγκελ, Γκάρι Ροντρίγκες και Καρβάλιο (βασικός ο Μασούρας).
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα