ΚΕΔ / ΕΠΟ: Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε τον Κλάτενμπεργκ!

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε τον Κλάτενμπεργκ!

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει στην ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Ήταν ένα διάστημα που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε μείνει... μέτεωρος και υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα έμενε ή όχι στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Πως ακόμα και η πρόταση που θα του γινόταν για να συνεχίσει στην ελληνική ΚΕΔ ως αρχιδιαιτητής θα ήταν με τα μισά χρήματα που έπαιρνε.

Ωστόσο ήρθε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Και αυτό διότι ανακοίνωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον νέο αρχιδιαιτητή της!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει τον διάδοχό του, που αναμένεται να είναι ξένος. Ο Κλάτενμπεργκ είχε όντως κρούση από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου και τελικά εάν κρίνουμε από τη σχετική ενημέρωση οι επαφές πήγαν μέχρι το τελικό στάδιο.

Η αιγυπτιακή Ομοσπονδία σε ανακοίνωση - που δεν βγήκε στα αγγλικά και αναρτήθηκε στα social media της - ανέφερε πως συνεδρίασε στις 29 Ιουνίου. Επίσης πως αποφάσισε να εγκρίνει την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Π.Ο. της χώρας. Ο Κλάτενμπεργκ πάντως έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα