ΟΦΗ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν (vid)

ΟΦΗ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν (vid)

Newsroom
ΟΦΗ: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν (vid)

bet365

Την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε ο ΟΦΗ, με τέσσερις ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Νίκο Νιόπλια να απουσιάζουν.

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Τετάρτη (29/6) ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ. Από την πρώτη συγκέντρωση των Κρητικών έλειπε ο τεχνικός Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος παραμένει στο σπίτι του λόγω ίωσης.

Εκτός από τον προπονητή του ΟΦΗ, στην «πρώτη» της νέας σεζόν απουσίαζαν επίσης τέσσερις παίκτες. Οι Επασί, Βούρος, Μεγιάδο και Φαν Ντάινεν.

Ο Επασί έχει επιπλέον μέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Καμερούν, ενώ ο Βούρος συνεχίζει στην Αθήνα τις θεραπείες του σε ειδικό κέντρο λόγω του μυϊκού τραυματισμού που είχε υποστεί στο τέλος της σεζόν και η επιστροφή του υπολογίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μεγιάδο, εξαιτίας ενός προβλήματος με το διαβατήριό του, βρίσκεται ακόμα στην Αργεντινή και θα επιστρέψει μόλις λυθεί αυτό το γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ ο Φαν Ντάινεν απουσιάζει λόγω ίωσης.

Προπόνηση ΟΦΗ

Προπόνηση ΟΦΗ

Προπόνηση ΟΦΗ

Προπόνηση ΟΦΗ

Προπόνηση ΟΦΗ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα