Βιεϊρίνια: «Λείπει ο Πασχαλάκης και έχει ησυχία…» (vid)

Βιεϊρίνια: «Λείπει ο Πασχαλάκης και έχει ησυχία…» (vid)

Βιεϊρίνια: «Λείπει ο Πασχαλάκης και έχει ησυχία…» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ άνοιξε την αυλαία των συνεντεύξεων -επιλέγοντας το live στο «tik-tok»- από την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στο Απελντόορν.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε live συνέντευξη μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο «tik tok», μίλησε για την σχέση με τα social media, το πόσο επηρεάζουν πλέον την καθημερινότητα μιας ομάδας, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του και το πόσο αδικημένος ένιωθε όταν ήταν 18 χρόνων, αλλά και για τους στόχους της σεζόν ξεκινώντας από την συμμετοχή του «Δικεφάλου» στους ομίλους του Europa Conference League.

«Ζούμε σε μια εποχή όπου τα social media έχουν κυριαρχήσει, διαμορφώνουν την εικόνα σου, πολλές φορές μαθαίνεις πράγματα για έναν ποδοσφαιριστή, όχι γι’ αυτά που έκανε στο γήπεδο, αλλά για κάτι που έκανε στα social media», είπε χαρακτηριστικά o «κάπτεν» του ΠΑΟΚ, που μετά από πολλά χρόνια δεν έχει στην προετοιμασία τον καλό του φίλο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Λείπει ο Πασχαλάκης και έχει ησυχία…», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο αρχηγός του «Δικεφάλου». Και για να το λέει, κάτι παραπάνω θα ξέρει...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα