Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τρεις θέσεις (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τρεις θέσεις (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τρεις θέσεις (vids)

bet365

Ο διεθνής Μαυριτανός επιθετικός αποκτήθηκε ήδη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει ήδη... σχέδια για αυτόν για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ένας παίκτης με χαρακτηριστικά τα οποία ήθελε για την επίθεση του ο Ολυμπιακός. Στα 27 του χρόνια έχει δοκιμαστεί αγωνιστικά στην Αγγλία, έχοντας βέβαια ξεκινήσει από τις υποδομές της Μονακό. Ο διεθνής Μαυριτανός επιθετικός - που έχει γαλλικό διαβατήριο - έχει παίξει σε Γαλλία, Βέλγιο, Τουρκία, Αγγλία και φυσικά στον Άρη.

Για τον Καμαρά ο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει τα πλάνα του και προφανώς και θα τον υπολογίζει για τα καλά. Τον έχει σκεφτεί πολύ σαν εννιάρι αλλά και γενικά να χρησιμοποιείται πίσω από τον φορ, όπου με τη δύναμη και την ταχύτητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν όμως και άλλες δύο θέσεις για τον Καμαρά. Η μία είναι του winger και η άλλη είναι του φορ. Τον δε Αμπουμπακάρ Καμαρά θα τον βοηθήσει σίγουρα το γεγονός πως υπήρχαν στιγμές που ο Άρης δεν έπαιζε με καθαρό φορ, οπότε έχει μάθει και να λειτουργεί διαφορετικά και με άλλες συνθήκες σε μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Καμαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο 4-4-2 και στο 4-3-3 αλλά και στο 4-2-3-1. Από εκεί και πέρα μένει να κριθεί ποιός εκ των Τικίνιο - Χασάν εν τέλει θα αποχωρήσει καθώς εκτός απροόπτου από αυτούς τους δύο θα μείνει ο ένας (για τον Τικίνιο ο Ολυμπιακός θα ήθελε ιδανικά μία καλή πρόταση για να πουληθεί). Άρα είναι μία πιθανότητα ο Ολυμπιακός να έχει τρεις φορ για τη νέα χρονιά. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει κλείσει με συμβόλαιο τριών ετών και θα έχει απολαβές στο 1.2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα