ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζέρβα στο Δημαρχείο για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζέρβα στο Δημαρχείο για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζέρβα στο Δημαρχείο για τη Νέα Τούμπα

bet365

Ενα πρώτο πλάνο συνεργασίας ετέθη στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν τις μελέτες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας φαίνεται να είναι ψηλά στις προτεραιότητες του δήμου Θεσσαλονίκης κάτι που φάνηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν τις μελέτες

Στη συνάντηση, σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης, ετέθη ένα πρώτο πλάνο συνεργασίας - «Έργο πνοής για τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη» απαραίτητο ειδικά για τον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του νέου γηπέδου.

Δήμος Θεσσαλονίκης - ΠΑΟΚ

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον τεχνικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου και υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών SALFO και Populus, που ανέλαβαν το έργο της εκπόνησης των μελετών του νέου γηπέδου στο πλαίσιο σύμβασης που υπέγραψαν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ο υπεύθυνος Τεχνικών Έργων του ομίλου Dimera Group Δημήτρης Μουτσάκης κι ο υπεύθυνος του σταδίου της Τούμπας Γιάννης Δημογιάννης.

Σε αυτή τη συνάντηση ετέθη ένα πρώτο πλάνο συνεργασίας αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, με τον κ. Ζέρβα να τονίζει ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας και ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα