Αρης: Οριστική συμφωνία με Γκρέι

Αρης: Οριστική συμφωνία με Γκρέι

Αρης: Οριστική συμφωνία με Γκρέι

bet365

Ο Αρης πυροδότησε την... βόμβα «Αντρέ Γκρέι» μιας και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τα βρήκε σε όλα με τον 31χρονο επιθετικό.

To Gazzetta είχε αποκαλύψει ότι ο Άντρε Γκρέι είναι ο βασικός στόχος του Άρη για την κορυφή της επίθεσης, τη θετική πορεία των επαφών των δύο πλευρών αλλά και την προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων (2+1) έπειτα από την εξαιρετική πρόταση που κατέθεσαν οι «κίτρινοι». Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο, ο Θοδωρής Καρυπίδης. Πλέον αυτή απέκτησε επίσημο χαρακτήρα καθώς η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα – δεν αναφέρει διάρκεια συνεργασίας – καθώς επίσης και ότι ο Τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν επιθετικό από το πάνω ράφι καθώς ο 31χρονος στράικερ έχει περάσει όλα τα επαγγελματικά χρόνια του στα Πρωταθλήματα της Αγγλίας, μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει το νησί για επαγγελματικούς λόγους. Ουσιαστικά έναρξη καριέρας έκανε στη Λούτον με την οποία αγωνίστηκε σε 106 παιχνίδια και σημείωσε 55 γκολ έχοντας παράλληλα 25 ασίστ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπρέντφορντ όπου σε 52 παιχνίδια βρήκε δίχτυα 22 φορές για να έρθει η μετακίνησή του στην Μπέρνλι (78 αγώνες, 33 γκολ, 11 ασίστ) κι αυτή στη Γουότφορντ με την οποία αγωνίστηκε στην Premier League με 125 αγώνες και 21 γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι για… χατίρι του Γκρέι επενδύθηκε ένα ποσό μεγαλύτερο των 33 εκατ. ευρώ καθώς από τα ταμεία της Μπέρνλι είχαν βγει 12 εκατ. λίρες, ενώ η Γουότφορντ είχε ξοδέψει 20 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Παράλληλα, μία από τις δυσκολίες που είχε να διαχειριστεί ο Άρης στη διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή ήταν η συνήθειά του να παίζει (τουλάχιστον) στην Championship, κυρίως όμως το γεγονός ότι είχε στα χέρια του προτάσεις από τις Μπίρμιγχαμ, Κάρντιφ και Σουόνσι. Τελικώς αποδείχθηκε ότι είχε ωριμάσει η σκέψη της αποχώρησης από το νησί και ο Άρης του πρόσφερε την καλύτερη ευκαιρία για να το πράξεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα