ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Ολλανδία

Newsroom
ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Ολλανδία

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του στην Ελλάδα και αύριο πετάει για την Ολλανδία. Στην αποστολή θα είναι κανονικά κι οι Κοτρά

Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια έγινε δουλειά στους αυτοματισμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

O Τόμας Μουργκ αναχώρησε για την πατρίδα του με ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες, όπως κι οι Ενέα Μιχάι και Γιάσμιν Κούρτιτς που έχουν έξτρα μέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Μάροβιτς, Σάστρε , Λύρατζης , Τζίμας, Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Κάργας , Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα , Λάμπρου, Τσόλακ , Ολιβέιρα .

*Οι Κοτάρσκι και Αντρέ Ρικάρντο, θα ανακοινωθούν αύριο λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων και θα ταξιδέψουν κι αυτοί κανονικά με την αποστολή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα