ΠΑΣ Γιάννινα: Τα «ευχαριστώ» του Κάργα και οι ευχές των «κυανόλευκων»

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Τα «ευχαριστώ» του Κάργα και οι ευχές των «κυανόλευκων»

bet365

Ο Γιάννης Κάργας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον κεντρικό αμυντικό να ευχαριστεί τους Ηπειρώτες και τους «κυανόλευκους» να εύχονται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κάργας, με τους Θεσσαλονικείς να τον ανακοινώνουν με ένα εξαιρετικό βίντεο. Ο έμπειρος κεντρικός μέσος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε τα εξής: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο!!!θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο ΜΑΣ που ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριζε!!!Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το σήμα και την φανέλα και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα που δίνουν παραπάνω από αυτά που μπορούν καθημερινά…φίλοι μου θα τα πούμε σύντομα!!!».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κιλκισιώτης αμυντικός φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2018, για να επιστρέψει ξανά το καλοκαίρι του 2020. Με συνολικά 73 συμμετοχές και 6 γκολ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού οδηγώντας τον ΠΑΣ σε στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας.

Οι σπουδαίες και αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε, η αφοσίωση και η προσφορά σου θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου και εσύ μέλος της οικογένειας μας.

Καλή συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου και κάθε επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα