Τέλος ο Μπαντού Ντιαγέ από τον Άρη

Τέλος ο Μπαντού Ντιαγέ από τον Άρη

Newsroom
Τέλος ο Μπαντού Ντιαγέ από τον Άρη

bet365

Ο Μπαντού Ντιαγέ αποτελεί παρελθόν από τον Άρη καθώς συμφώνησε στη λύση του συμβολαίου του με τους «κίτρινους» και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Ουσιαστικά επρόκειτο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου καθώς ο Μπαντού Ντιαγέ είχε αποφασίσει την αποχώρησή του από την ομάδα, αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος επιστροφής του στην Ελλάδα. Από αυτή τη συνεργασία κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος. Από την πλευρά του παίκτη, οι τάσεις φυγής φάνηκαν από την περασμένη άνοιξη, ενώ σταδιακά έχασε και τον βασικό ρόλο του στην ομάδα και ο δε Άρης περίμενε περισσότερα από τον Σενεγαλέζο δεδομένου του ότι είχε το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του ποδοσφαιριστή επήλθε οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη. Πλέον μένει να φανεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Κατά τα media της Τουρκίας, ο Ντιαγέ συμφώνησε με την Αντάλιασπορ για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, έχοντας απορρίψει την προσφορά της Σίβασπορ.

Να σημειωθεί ότι ο Ντιαγέ αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με τον Άρη και είχε τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα