Ο Ροτάριου και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο

Ο Ροτάριου και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο

Μάκης Σταθάτος
Ο Ροτάριου και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο

bet365

 Το βάρος στην παραμονή του Ντορίν Ροτάριου έχουν ρίξει στον Ατρόμητο. Οι επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν μετά τον Κουέν.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή με την απόκτηση του Αντρέας Κουέν και προχωράει με μεθοδικότητα το πλάνο του. Πρωταρχικό ζήτημα είναι η παραμονή του Ντόριν Ροτάριου, ενώ παράλληλα δουλεύονται και οι επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Το θέμα του Ρουμάνου χαφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο εδώ και αρκετές ημέρες και η διατήρηση του στο δυναμικό θα σημάνει τεράστια επιτυχία, καθώς υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Ο Ροτάριου είναι διεθνής, περιζήτητος λόγω βιογραφικού και με απολαβές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Επομένως απαιτείται υπέρβαση για την παραμονή του Ρουμάνου, ο οποίος ακόμα ανήκει στην Κλουζ.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο Κρις Κόλμαν επιθυμεί διακαώς να τον έχει στον Ατρόμητο της νέας σεζόν. Ο Ουαλός προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να πάρει και γκολ και πολλές ασίστ από τον Ρουμάνο άσο, ενώ έχει τονίσει πως είναι παίκτης-κλειδί. Πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις σε οποιοδήποτε σύστημα και το κυριότερο ότι με προετοιμασία θα είναι πολύ καλύτερος από ότι πέρυσι.

Σε ότι αφορά στα επόμενα μεταγραφικό χτυπήματα, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε συζητήσεις με αριστερό μπακ-χαφ και με ακόμα έναν κεντρικό χαφ. Παράλληλα εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, δεξιών μπακ-χαφ και winger.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα