Κάργας: «Στον ΠΑΣ Γιάννινα όλοι αναγεννιούνται»

Newsroom
Κάργας: «Στον ΠΑΣ Γιάννινα όλοι αναγεννιούνται»

bet365

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» αλλά και τις Λέφσκι Σόφιας, Γκομέλ που γνωρίζει.

Για τον ίδιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις Λέφσκι Σόφιας και Γκομέλ που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ και ο Αρης αντίστοιχα καθώς στο παρελθόν έχει παίξει στην πρώτη αλλά και στη Λευκορωσία, μίλησε ο Γιάννης Κάργας στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τον ίδιο: «Βρίσκομαι στις διακοπές μου, ήταν μία δύσκολη χρονιά, χαλαρώνουμε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά. Προσπαθούμε μεταξύ των διακοπών μας να ενημερωνόμαστε, γιατί είναι αυτή η δουλειά μας. Επέλεξα τη Χαλκιδική για τις διακοπές, γιατί είμαι από τη Βόρεια Ελλάδα και το Κιλκίς και ετοιμάζομαι για τον γάμο μου σε λίγες ημέρες».

Για το τατουάζ με τον αριθμό ”4” που έχει στον λαιμό του: «Έχω το 4 στον λαιμό, είναι το πρώτο μου νούμερο, είναι συναισθηματικοί οι λόγοι και δεν σημαίνει κάτι άλλο…»

Για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Λέφσκι Σόφιας: «Είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια για αυτό αποχώρησα και εγώ και αυτό που έχει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να μπει πολύ σοβαρά, γιατί κάθε παιχνίδι ξεκινάει από το 50-50, για αυτό ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ σοβαρός και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον δίνουν φαβορί. Αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι, δεν θα είναι τόσο εύκολο, θα πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Είναι μία ομάδα με δυναμικό κόσμο, όπως θα συμβεί και στην Τούμπα, είναι μία ομάδα με πολύ καλό προπονητή και είναι ένα πολύ καλό σύνολο».

Για την αντίπαλο του Άρη, Γκόμελ: «Όταν έγινε η κλήρωση, μου έστελναν φίλοι μου από τη Λευκορωσία και τη Βουλγαρία. Ο Άρης έχει πιο εύκολο έργο, γιατί η Λέφσκι έχει πολλές διακρίσεις. Η αντίπαλος του Άρη είναι μία ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο, έναν θεσμό των εκπλήξεων, εκτός από την Ελλάδα. Ο Άρης ήταν πιο τυχερός στην κλήρωση, αλλά όπως είπα τα παιχνίδια ξεκινούν από το 50-50».

Για τον πρώην συμπαίκτη του Μάρβιν Πίρσμαν: «Είναι ένα φανταστικό παιδί, είχαμε πολύ καλή επαφή και συνεργασία από τις πρώτες μας ημέρες και με βοηθούσε και τον βοηθούσα και εγώ πολύ. Έχει να δώσει πολλά στον Άρη και μπορεί να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει και στον Άρη και νομίζω πως με την απόδοση του μπορεί να κερδίσει τον κόσμο και στον προπονητή του».

Για ενδεχόμενη πρόταση του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν είχα κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει μια-δυο φορές, έχω κάποιους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί».

Για την προοπτική της Εθνικής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της Εθνικής, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να έχει ακόμα πολλές επιτυχίες, ενώ δεν είναι δικό μου θέμα να πω αν θα μπορούσα να είχα κληθεί, αλλά είχε ένα πολύ καλό κεντρικό δίδυμο με τον Μαυροπάνο και τον Χατζηδιάκο και πιστεύω πως ο Μαυροπάνος είναι ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός».

Για τους στόπερ του ΠΑΟΚ και του Άρη: «Δεν είναι ένα δίδυμο που περίμεναν πολλοί, με τον Φαμπιάνο να έρχεται από μία ομάδα που υποβιβάστηκε, αλλά σύνθεσε ένα πολύ καλό κεντρικό δίδυμο με τον Μπράμπετς. Ενώ για τον ΠΑΟΚ θα έλεγα πως με τους τραυματισμούς που είχε και του Ίνγκανσον και του Μιχαηλίδη, να μην έχει ένα σταθερό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα του».

Για τη συνταγή της επιτυχίας στον ΠΑΣ: «Υπάρχει μία αύρα στην ομάδα, ακόμα και παίκτες που έρχονται στην ομάδα αναγεννιούνται. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έρχεται στα Γιάννενα πετυχαίνει, ό,τι πόστο και να έχει στην ομάδα, όλοι έχουν την ελευθερία να δουλέψουν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Να ευχηθώ στον νέο προπονητή, τον κύριο Στάικο, καλή επιτυχία και να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα