Ολυμπιακός: Οι παίκτες ανά θέση που ξεκίνησαν προετοιμασία και οι «ηχηροί» απόντες

Ολυμπιακός: Οι παίκτες ανά θέση που ξεκίνησαν προετοιμασία και οι «ηχηροί» απόντες

Ολυμπιακός: Οι παίκτες ανά θέση που ξεκίνησαν προετοιμασία και οι «ηχηροί» απόντες

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε στην πρώτη συγκέντρωσή του απουσίες όπως των Φορτούνη και Λαλά αλλά και παρουσίες όπως του Γιάννη Μασούρα και φυσικά των Αραμπί και Βαλμπουενά. 

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού είχε «ηχηρούς» απόντες όπως τους Φορτούνη και Λαλά αλλά και παίκτες που έδωσαν το παρών λόγω των αναγκών της ομάδας όπως ο δεξιός μπακ Γιάννης Μασούρας. Όπως επίσης υπήρξαν οι παρουσίες των Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά που πλέον αναμένεται να κλείσουν και τυπικά πλέον με νέα συμβόλαια (κάτι που θα γίνει και με Αβραάμ Παπαδόπουλο). Σε επίπεδο διεθνών υπάρχουν οι Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, Βατσλίκ, Σουρλής, Κίτσος, Βοΐλης, Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ, Ρέαμπτσουκ, Παπέ Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου και Κωστή, που θα έχουν έξτρα ημέρες άδειας.

Εξ αυτών βέβαια υπάρχουν και παίκτες που δεν αναμένεται να υπολογίζονται καθόλου για τη συνέχεια όπως ο ο Ονιεκούρου. Εκτός της πρώτης συγκέντρωσης ήταν από πλευράς δανεικών και οι Λοβέρα, Πέπε και Σεμέδο. Όπως εκτός ήταν και ο Βρουσάι. Τόσο ο Ονιεκούρου όσο οι Λοβέρα, Πέπε, Σεμέδο, Βρουσάι και Φορτούνης έχουν τεθεί off από τα πλάνα του συλλόγου για τη νέα σεζόν. Όπως εκτός πλάνων είναι καιρό τώρα και ο στόπερ Μάρκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Οι παίκτες ανά θέση που ήταν στην πρώτη συγκέντρωση (όπου επρόκειτο να βρεθούν και παίκτες της β' ομάδας):

Τερματοφύλακες: Τζολάκης και Κρίστινσον

Στόπερ: Μανωλάς, Ουσεϊνού Μπα, Μπαγκαλιάνης και Αβραάμ Παπαδόπουλος (από τους στόπερ στο ρόστερ φυσικά υπάρχει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκτός από τον Παπέ Σισέ)

Ακραία μπακ: Γιάννης Μασούρας και Ανδρούτσος (δεξιά) και Κούτρης με Αποστολόπουλο (αριστερά)

Χαφ / Μεσοεπθετικοί: Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Φαντινγκά και Καρβάλιο

Εξτρέμ: Τσούμιτς, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς

Φορ: Χασάν, Ελ Αραμπί και Τικίνιο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα