Κασιέρα: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (vid)

Newsroom
Κασιέρα: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Ο Ματέο Κασιέρα επιβεβαιωμένα πλέον βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, αφού μίλησε γι' αυτό ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Σότσι.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τον ρωσικό σύλλογο, αλλά θέλει πλέον ν' αποχωρήσει από εκεί.

Το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Σκωτία και την Ρέιντζερς φαίνεται πως πλέον έχει χάσει τις πιθανότητές του, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενες για τον Κασιέρα.

«Η Ζενίτ ενδιαφέρεται, η Ρίβερ, ο Ερυθρός Αστέρας, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε» τόνισε ο εκπρόσωπός του στη Buta Sport της Ρωσίας.

Ο διεθνής με την ομάδα κ-23 της Κολομβίας βρίσκεται στην Σότσι τον τελευταίο χρόνο, έχοντας μετακομίσει εκεί από την Μπελενένσες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι προτού τον εντοπίσει και τον τραβήξει στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ. Ο Αίαντας τον παραχώρησε δανεικό στην Χρόνινγκεν και στην Ρασίνγκ, προτού τελικά τον αποδεσμεύσει το 2019 για να πάρει ο Κασιέρα το δρόμο για την Πορτογαλία.

Σε 22 συμμετοχές φέτος στο ρωσικό πρωτάθλημα σημείωσε 14 τέρματα και είχε 6 ασίστ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα