«Ναντ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο»

Newsroom
«Ναντ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο»

bet365

Tweet Γάλλου ρεπόρτερ κάνει λόγο ότι Ναντ και Μαρσέιγ κοιτάζουν τον Αργεντινό φορ και θα μπορούσαν να τον αγοράσουν από την ΑΕΚ έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Πριν μερικές μέρες ένα tweet Ισπανού ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Σέρχιο Αραούχο θα μπορούσε να επιστρέψει στη Λας Πάλμας αυτό το καλοκαίρι. Κάτι βέβαια που διαψεύστηκε άμεσα τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από την ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας άλλος ρεπόρτερ, αυτή τη φορά από τη Γαλλία έκανε λόγο για ενδιαφέρον δύο γαλλικών συλλόγων για τον Αργεντινό επιθετικό της Ένωσης.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι «η Ναντ και η Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο» και πως «θα μπορούσε να φύγει από την ΑΕΚ έναντι ενός ποσού της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, το περιβάλλον του Αργεντινού φορ δήλωνε άγνοια για αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον των δύο γαλλικών συλλόγων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα