Ολυμπιακός: Το 2022 - 2023 θα βρει έναν διαφορετικό Μανωλά

Ολυμπιακός: Το 2022 - 2023 θα βρει έναν διαφορετικό Μανωλά

Ολυμπιακός: Το 2022 - 2023 θα βρει έναν διαφορετικό Μανωλά

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς φέτος θα κάνει κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και τα αγωνιστικά του δεδομένα θα είναι αλλιώς.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν μία ηχηρότατη μεταγραφική κίνηση και μεγάλη επιστροφή για τον Ολυμπιακό. Μόνο που ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε - από τη Νάπολι φυσικά - έχοντας θέματα ετοιμότητας που τον επηρέασαν ενώ έβγαλε και τραυματισμούς στη συνέχεια στους Πειραιώτες. Και όλα αυτά ενώ είχε αναμφίβολα μεγάλη διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει.

Ενόψει όμως της προσεχούς χρονιάς τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Ο Κώστας Μανωλάς γενικά είναι ένας πολύ καλός αθλητής, που δουλεύει σκληρά και προπονείται ανάλογα. Από τη στιγμή που θα έχει αφήσει πίσω του τα όποια θέματα ετοιμότητας είχε από την περίοδό του στη Νάπολι, που τον επηρέασαν και στον Ολυμπιακό, θα είναι ένας άλλος στόπερ.

Κάνοντας δε φουλ και κανονική προετοιμασία με τον Ολυμπιακό θα μπορέσει να πιάσει τα απαιτούμενα επίπεδα ετοιμότητας. Εξάλλου στον προγραμματισμό και το πλάνο της νέας σεζόν ο έμπειρος μπακ θα είναι βασικός. Θα είναι δηλαδή ένας εκ των βασικών στόπερ (ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μείνει ενώ ο Παπέ Σισέ ενδέχεται σοβαρά να πουληθεί). Ο 30χρονος Μανωλάς στον Ολυμπιακό έχει 88 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Έχει μαζί του 3 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα. Φυσικά για τον Μανωλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το εάν θα επανέλθει και στα πλάνα της Εθνικής μας ομάδας υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα