Σκέψεις για αλλαγή ώρας στο Βέροια-Λαμία

Newsroom
Σκέψεις για αλλαγή ώρας στο Βέροια-Λαμία

bet365

Το μπαράζ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, όμως μία ώρα μετά η ΕΡΤ 3 θα μεταδώσει τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Σε άλλη ώρα ενδέχεται να διεξαχθεί το πρώτο μπαράζ μεταξύ της Βέροιας και Λαμίας που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 8 το βράδυ του Σαββάτο (11/6). Ο λόγος είναι πως λίγο αργότερα (21:00) η ΕΡΤ 3 που διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 άρα θα μεταδώσει το εντός έδρας ματς της «βασίλισσας» έχει προγραμματίσει να δείξει τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οπότε οι δύο αναμετρήσεις συμπίπτουν χρονικά.

Υπό αυτές τις συνθήκες υπάρχει μία σκέψη το μπαράζ να πάει νωρίτερα (π.χ. στις 19:00), αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα