Άρης: Κανονικά μεταγραφές

Άρης: Κανονικά μεταγραφές

Άρης: Κανονικά μεταγραφές

bet365

Το CAS έδωσε παράταση στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ντουρμισάι, γεγονός που επιτρέπει στον Άρη να κινηθεί κανονικά στο μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης προχώρησε σε νέα αναβολή στην έκδοση της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι και για την ακρίβεια ενημέρωσε ότι θα επιληφθεί επί του ζητήματος στις 8 Ιουλίου. Πρόκειται για την 13η αναβολή της υπόθεσης από το CAS και πραγματικά αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» έχουν το δικαίωμα των μεταγραφών καθώς ακόμη και στο σενάριο (το οποίο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) έκδοσης αρνητικής απόφασης στις 8 Ιουλίου, η ποινή θα εκτελεστεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Θεσσαλονικείς μπορούν να προχωρήσουν απερίσπαστα στην εφαρμογή του αγωνιστικού σχεδίου τους ενόψει της επόμενης χρονιάς. Ήδη έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τον Μάρβιν Πίσμαν και αναμένεται να επικυρώσουν μια συνεργασία διάρκειας (τουλάχιστον) δύο χρόνων αλλά και να προχωρήσουν σε επικυρώσεις συμφωνιών και με άλλους παίκτες με τους οποίους βρίσκονται σε επαφή εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα