ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta από τα τέλη Μαρτίου, με τον Μπρούνο Άλβες να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, καταλαμβάνοντας τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο Μπρούνο Άλβες θα αποτελεί από την 1η Ιουλίου τον νέο αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το ρεπορτάζ του Gazzetta από τα τέλη Μαρτίου.

Συγκεκριμένα το Gazzetta είχε αποκαλύψει στις 23 Μαρτίου ότι το όνομα του Πορτογάλου «έπαιζε» δυνατά για να αναλάβει πόστο στους κιτρινόμαυρους. Στη συνέχεια οι επαφές προχώρησαν και ο Μπρούνο Άλβες, έχοντας συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας επιστρέφοντας στην Ένωση ως στέλεχος πλέον.

Ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2004-2005, παίρνει θέση στο οργανόγραμμα της Ένωσης με τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή και μαζί με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και τον τεχνικό διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι προχωράνε το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ της εποχής της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με αυτήν την εξέλιξη συμπληρώνεται το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ (μένει να φανεί αν θα υπάρξουν κάποιες ακόμα αλλαγές) με αρκετά νέα πρόσωπα για την επόμενη μέρα.

Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μπρούνο Άλβες, για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας μας από την 1η Ιουλίου.

Ο Μπρούνο Εντουάρντο Άλβες γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1981, στην Πόβοα ντε Βαρζίμ της Πορτογαλίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις Ακαδημίες της ομάδας της πόλης του (Βαρζίμ) και σε ηλικία 18 ετών αποκτήθηκε από την Πόρτο, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05.

Στην σπουδαία καριέρα του αγωνίστηκε επίσης μεταξύ άλλων σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι, Ρέιντζερς και Πάρμα, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Ελλάδα, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία μέτρησε 96 συμμετοχές (11 γκολ). Συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια και τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Euro το 2016.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας, ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Μπρούνο, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα