Βιεϊρίνια: Επίσημα μέχρι και το 2023 στον ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Επίσημα μέχρι και το 2023 στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Βιεϊρίνια: Επίσημα μέχρι και το 2023 στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Leader, Αντρέ Βιεϊρίνια, δεν αποχωρίζεται την ασπρόμαυρη φανέλα και ανανέωσε γι' ακόμα μια σεζόν τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Εμπειρία, πάθος, ποιότητα, αγάπη για τον ΠΑΟΚ και προσωπικότητα που τον καθιστά τον απόλυτο ηγέτη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «δικέφαλο του βορρά» γι' ακόμα μια σεζόν, αφού ανανέωσε μέχρι και το 2023.

Τρία Κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα αργότερα, ο Captain δεν μπορεί να φανταστεί σε αυτό το στάδιο της ζωής του να μην βρίσκεται στον ΠΑΟΚ κι έτσι παραμένει στην Τούμπα και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο αρχηγός θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο! Ο Leader υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 280 και τη νέα αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να περάσει στην κορυφή της λίστας.

Έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα