Ολυμπιακός: Δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση αριστερού μπακ αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό

Ολυμπιακός: Δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση αριστερού μπακ αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό

Ολυμπιακός: Δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση αριστερού μπακ αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητά του να κλείσει τον αντί-Λαλά και όχι τόσο να πάρει έναν ακόμα αριστερό μπακ, ωστόσο και αυτό το μέτωπο δεν έχει κλείσει.

Την περασμένη σεζόν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης για τον Ολυμπιακό είχαν να κάνουν με τα άκρα της άμυνάς του. Και για τις δύο πλευρές (αν και περισσότερο αφορούσε τη δεξιά πλευρά). Τώρα σε αυτή τη φάση κυριαρχεί στο πλάνο των Πειραιωτών η ανάγκη για να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται ο αντί-Λαλά.

Δηλαδή να αποκτηθεί βασικός δεξιός μπακ. Μάλιστα για αυτήν την πλευρά παραμένει πιθανό να προκύψει και δεύτερη προσθήκη ενώ θεωρείται μετέωρος και ο Ανδρούτσος (ο Βρουσάι είναι πιθανό να επέστρεψε σε λογική winger αλλά και αυτός δεν είναι τόσο σίγουρος) ενώ ο Καρμπόβνικ ως γνωστόν γυρίζει στη Μπράιτον.

Και η αριστερή πλευρά; Σε αυτήν υπάρχει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο νεαρός Κίτσος (κυρίως αυτός σε σχέση με τη β' ομάδα στην οποία είναι ο Αποστολόπουλος ως αρ. μπακ) και ο Κούτρης που θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία. Εδώ έρχεται η επόμενη ερώτηση. Και θα μείνει έτσι η αριστερή πλευρά;

Όχι δεν είναι δεδομένο αυτό. Δεν είναι δηλαδή τόσο σίγουρο πως θα μείνει έτσι το αριστερό άκρο του Ολυμπιακού. Το... μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό διότι ο Ρέαμπτσιουκ ναι μεν έκανε πιο καλή σεζόν από τον Λαλά αλλά αγωνιστικά δεν ήταν τόσο πειστικός συνολικά για να είναι ο Νο1 αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό και βέβαια και χωρίς έντονο ανταγωνισμό πίσω του για τη θέση του. Με άλλα λόγια ακόμα και να καταλήξει η ομάδα πως ο Ρέαμπτσιουκ θα παραμένει πρώτος αρ. μπακ θα χρειαστεί έναν ακόμα αριστερό ακραίο αμυντικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα