Τα δίνει όλα για Ροτάριου και Άλιμπεκ ο Ατρόμητος

Τα δίνει όλα για Ροτάριου και Άλιμπεκ ο Ατρόμητος

Τα δίνει όλα για Ροτάριου και Άλιμπεκ ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του, τους δύο Ρουμάνους, Ντορίν Ροτάριου και Ντένις Άλιμπεκ.

Τα ρέστα του προκειμένου να κρατήσει τους Ντόριν Ροτάριου και Ντένις Άλιμπεκ είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον Ατρόμητο, κατόπιν εισήγησης του Κρις Κόλμαν, ο οποίος διαπίστωσε ότι αμφότεροι θέλουν πάρα πολύ να συνεχίσουν να φορούν τη μπλε φανέλα με το αστέρι.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει συζητήσει με τους δύο Ρουμάνους και του μετέφεραν πως είναι χαρούμενοι στον Ατρόμητο και νιώθουν ότι τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να δώσουν ξανά ώθηση στην καριέρα τους και να βοηθήσουν με τη σειρά τους το σύλλογο να πετύχει υψηλότερους στόχους.

Βεβαίως, δεν είναι εύκολο οι δύο Ρουμάνοι να διατηρηθούν στο ρόστερ, αφού ο Αλιμπεκ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ (περίπου 800.000 ευρώ ετησίως). Θα πρέπει να λάβει ένα σημαντικό μέρος ως αποζημίωση από τους Τούρκους, αλλά και ο Ατρόμητος να κάνει ξανά υπέρβαση.

Όσον αφορά στον Ροτάριου και αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς (300.000 ευρώ ετησίως). Το πιθανότερο είναι να διεκδικήσει αποζημίωση και την ελευθερία του από τους Βούλγαρους από την στιγμή που δεν υπολογίζεται. Και οι δύο υποθέσεις έχουν πολύ δρόμο, όμως η κοινή επιθυμία τους είναι παραμείνουν, με τον Ατρόμητο να δίνει την μάχη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα