Νέα Σαλαμίνα: Ανακοίνωσε Μελισσά

Newsroom
Νέα Σαλαμίνα: Ανακοίνωσε Μελισσά

bet365

Η Νέα Σαλαμίνα θα είναι ο νέος σταθμός του Νίκου Μελισσά με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο 29χρονος Νίκος Μελισσάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό δεν άργησε να βρει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Η Νέα Σαλαμίνα ήρθε σε συμφωνία μαζί του και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Ο Μελισσάς αγωνίστηκε πέρυσι σε 16 ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ έχει παίξει στην καριέρα του σε ΠΑΟΚ, Φωκικό, Βόλο, Ηρακλή Ψαχνών, Λαμία και Σπάρτη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός συνόρων.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 29χρονο Έλληνα τερματοφύλακα Νίκο Μελισσά. Ο Νίκος, μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε και στους ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλο και τελευταία του ομάδα είναι ο Παναιτωλικός.

Καλωσορίζουμε το Νίκο στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα