Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα

Newsroom
Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα

bet365

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Χουλιάν Κουέστα θα συμπληρώσει εξαετία στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε περιλαμβάνει συνεργασία έως το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια καθώς αποτέλεσε μία από τις πρώτες επιλογές το καλοκαίρι του 2018 πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση εξαντλήσεως του νέου συμβολαίου του θα κλείνει εξαετία στην ομάδα. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες φαινόταν αδύνατη η παραμονή του στον Άρη καθώς βρέθηκε μια ανάσα από την τελική συμφωνία του με το ΑΠΟΕΛ για να ακολουθήσει και το ταξίδι του στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα της Κύπρου. Εκεί ξεναγήθηκε έως και στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Στα διαδοχικά δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου περί οριστικής συμφωνίας, ο ίδιος είχε απαντήσει ότι δεν είχε πάρει την οριστική απόφασή του.

Πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στο νησί είχε ξεκαθαρίσει επίσης, σε συνέντευξή του στο Gazzetta, την επιθυμία παραμονής του στους «κίτρινους» και έμμεσα είχε καλέσει τον Άρη σε συζητήσεις. Οι πράξεις έδειξαν τη συνέπεια των λόγων του καθώς εκεί που φαινόταν ότι αυτό το κεφάλαιο θα έκλεινε οριστικά, το ενδιαφέρον του Άρη και η κατάθεση πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας διαμόρφωσαν νέα δεδομένα.

Σήμερα (26/5) ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ δείχνοντας πολύ ξεκάθαρα την πρόθεση παραμονής του στην ομάδα. Αυτό φάνηκε μέσα από την προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών καθώς ο Άρης «μάτσαρε» την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και αυτομάτως απέκτησε το πλεονέκτημα. Ακολούθησε η διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων για να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης.

Ο Ισπανός ανήκει στη συνομοταξία των ξένων παικτών του Άρη οι οποίοι έχουν περισσότερες από 100 συμμετοχές. Για την ακρίβεια, με αφετηρία τη σεζόν 2018-19 έχει αγωνιστεί σε 115 παιχνίδια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών που έχει (σε μια ομάδα) στην καριέρα του.

Ο Κουέστα

Κουέστα: «Νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Ισπανός τερματοφύλακας υποστήριξε ότι μαζί με την οικογένειά του νιώθει τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι του. «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα