Άρης: Σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με Χουλιάν Κουεστά

Άρης: Σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με Χουλιάν Κουεστά

Άρης: Σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με Χουλιάν Κουεστά

bet365

Μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και την προφορική συμφωνία, Άρης και Χουλιάν Κουέστα βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωσης της ανατροπής στην υπόθεση του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος ενώ ήταν μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με το ΑΠΟΕΛ, τελικώς θα παραμείνει στον Άρη με νέο διετές συμβόλαιο. Τα γεγονότα απέδειξαν ότι οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο της υπόθεσης του Ισπανού τερματοφύλακα και παρότι ο τελευταίος είχε βρεθεί στην Κύπρο και μάλιστα είχε ξεναγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ, όταν ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του αποδείχθηκε ότι είχε το πάνω χερι.

Σήμερα (26/5) ο 30χρονος γκολκίπερ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια πίσω τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου είχε την τελική συζήτηση με τους Θεσσαλονικείς. Η προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και πλέον οι δύο πλευρές διευθετούν το διαδικαστικό κομμάτι καθώς ανταλλάσσουν συμβόλαια με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας. Κι έτσι, γίνεται αυτό που είχε ζητήσει ο Χερμάν Μπούργος καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός ζήτησε την παραμονή του Κουέστα στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα