Παπαϊωάννου: «Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά»

Newsroom
 Παπαϊωάννου: «Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας σχολίασε πως είναι άδικο ακόμη και για τον Παναιτωλικό να... διαιωνίζεται η υπόθεσή του που κωλυσιεργεί τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ.

Για την καθυστέρηση που υπάρχει στη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ όπου η Λαμία τερμάτισε στη 13η θέση αλλά ακόμη δεν έχουν οριστεί τα παιχνίδια της με τη Βέροια λόγω της υπόθεσης του Παναιτωλικού, μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην ΕΡΤ3.

Οπου ο ισχυρός άνδρας της ομάδας σχολίασε μεταξύ άλλων πως «η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό. Πολλά ακούμε για το στοίχημα στην Ελλάδα, είναι το σαράκι που τρώει όλες τις ομάδες. Πρέπει να μπουν συγκεκριμένα όρια και τιμωρίες γιατί δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους ιδιοκτήτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα