Κλάτενμπεργκ: Ενημέρωσε τους διαιτητές ότι θα βγάλει τους νέους πίνακες τον Ιούνιο και το... σημάδι παραμονής από την UEFA

Κλάτενμπεργκ: Ενημέρωσε τους διαιτητές ότι θα βγάλει τους νέους πίνακες τον Ιούνιο και το... σημάδι παραμονής από την UEFA

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της χρονιάς με τους διαιτητές τους ανέλυσε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σαν είναι ήδη κλεισμένο να μείνει!

Αυτή τη στιγμή κάτι επίσημο ή επιβεβαιωμένο από την ΕΠΟ δεν υπάρχει για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αυτό που υπάρχει είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη μαζί με το ΟΚ για την επόμενη χρονιά από τις UEFA και FIFA, κάτι που προφανώς θα ξέρουν και στην ΕΠΟ.

Δεν είναι μόνο αυτό για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ / ΕΠΟ - που προφανώς θέλει να μείνει και του χρόνου στην Ελλάδα - μιλώντας προς τους διαιτητές της α' κατηγορίας στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχαν (όπου έγινε αναφορά και σε φάσεις) τους ενημέρωσε με πλήρη ακρίβεια για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σαν να είναι να μείνει!

Τους τόνισε πως θα βγάλει νέους πίνακες τον Ιούνιο (κάτι μάλλον πρωτοφανές από χρονικής άποψης για τους πίνακες), ότι δεν προτιμά πλέον το Καρπενήσι για τεστ αλλά θα γίνει άλλη επιλογή για τη Νότια αλλά και για τη Βόρεια Ελλάδα (ίσως Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα), για τον χρόνο τέλεσης των τεστ και των σεμιναρίων αλλά και τις διαδικασίες αξιολόγησης που θα γίνουν χωριστά για εκείνους σε σχέση με τη νέα χρονιά. Να θυμίσουμε πως το 2020 ο Άγγλος βετεράνος ρέφερι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ - το οποίο εκπνέει φυσικά - και επίσης η όποια επικύρωση του συμβολαίου του θα πρέπει να περάσει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα