Πάει Γάνδη ο Κάιπερς, παίρνει 2.000.000 ο Ολυμπιακός

Newsroom
Πάει Γάνδη ο Κάιπερς, παίρνει 2.000.000 ο Ολυμπιακός

bet365

Ο 25χρονος φορ αναμένεται να πάρει μεταγραφή που μπορεί να φτάσει και στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, κάτι που εάν οριστικοποιηθεί σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν περίπου τα μισά.

Ετοιμος να κάνει το δρομολόγιο Μαλίν-Γάνδη φαίνεται πως είναι ο Ούγκο Κάιπερς, καθώς τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν πως έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της δεύτερης και άμεσα θα ανακοινωθεί. Ο 25χρονος φορ που επέστρεψε πέρσι στη χώρα του έκανε μία πολύ καλή σεζόν και σε 31 εμφανίσεις του σημείωσε 13 γκολ, ενώ έδωσε και οκτώ ασίστ, κάτι που τον έφερε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους εκεί «μεγάλους».

Ετσι όπως μεταδίδεται στην πατρίδα του η Γάνδη είναι πιθανό να δαπανήσει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ κερδισμένος από το deal θα βγει και ο Ολυμπιακός αφού διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο και έβαλε στην περσινή συμφωνία του με τη Μαλίν. Αυτό υπολογίζεται σε 40% με 50%, οπότε εφόσον επιβεβαιωθεί πάνω-κάτω το συγκεκριμένο ποσό οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.


Ο Κάιπερς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τους Πειραιώτες, αρχικά πήγε δανεικός στην Αζαξιό, τη σεζόν 2020/21 έμεινε στο λιμάνι όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα (10 συμμετοχές/1 γκολ) και πέρσι γύρισε στη γενέτειρά του για λογαριασμό της Μαλίν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα