Άρης: Στις 17/6 η πρώτη προπόνηση

Άρης: Στις 17/6 η πρώτη προπόνηση

Newsroom
Άρης: Στις 17/6 η πρώτη προπόνηση

bet365

Εκτός Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Άρη ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει στα 17 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των «κίτρινων» δεν έχει αποκτήσει τελική μορφή καθώς οι Θεσσαλονικείς παραμένουν σε επαφές για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Το βέβαιο είναι ότι λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων (21/7), οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο διήμερο 15-16 Ιουνίου και στις 17 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Σε πρώτη φάση, στον Άρη προσανατολίζονται στη σκέψη παραμονής της ομάδας στη Θεσσαλονίκη από το διάστημα 17/6 έως και 26/6 επί τούτου όμως δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο στο εξωτερικό από τις 27 Ιουνίου έως και τουλάχιστον τις 7 Ιουλίου δίχως να έχει διευκρινιστεί αν έχει γίνει η τελική επιλογή μεταξύ κέντρων προετοιμασίας σε Ολλανδία και Αυστρία.

Προφανώς το ακριβές πρόγραμμα θα διαμορφωθεί αναλόγως των συμφωνιών που θα γίνουν για τη διεξαγωγή τουλάχιστον τριών φιλικών αναμετρήσεων. Όπως είναι βέβαιο ότι στις περίπου δύο εβδομάδες παραμονής της ομάδας στη Θεσσαλονίκη – από την ημέρα επιστροφής στο εξωτερικό έως το πρώτο επίσημο παιχνίδι – το πλάνο περιλαμβάνει δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα